Ga naar de inhoud

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Onze producten zijn handgemaakte accessoires en kunnen niet geretourneerd worden, tenzij de retour gebeurt naar aanleiding van een fout van ons (zoals fout artikel geleverd). Artikelen in promo kunnen niet geretourneerd worden. Wil je een ander artikel dan handgemaakte dingen retourneren (of ruilen), dan is dit uiteraard mogelijk. Wij hanteren de wettelijke termijn van 14 kalenderdagen als zichttermijn. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper/klant/consument, tenzij de retour gebeurt naar aanleiding van een fout van ons (zoals fout artikel geleverd).

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@wablaft.be en stuur je artikel naar: Kapelstraat 6A, 2580 Putte, België

Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: Kapelstraat 6A, 2580 Putte, België.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Neem contact met ons op via info@wablaft.be voor vragen over terugbetalingen en retouren.